Susannes Friskvårdsmassage

Västra Götalands län

Information

630814-XXXX är organisationsnummer för bolaget Susannes Friskvårdsmassage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Susannes Friskvårdsmassage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tranemo som är den kommunen som Susannes Friskvårdsmassage finns i.

Susannes Friskvårdsmassage har varit registrerat sedan 2007-01-18 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Susannes Friskvårdsmassage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-11.

Susannes Friskvårdsmassage är och det finns flera bolag i Tranemo som också är .

Firmatecknare för Susannes Friskvårdsmassage är följande:

Vill ni komma i kontakt med Susannes Friskvårdsmassage så kan ni göra det på telefon genom 070-3982799 eller genom brev på följande adress:

Svensk klassisk massage.

Det finns olika personer som har en koppling med Susannes Friskvårdsmassage och det är Hill Jönsson, Marie Susanne som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,