Konaro Production

Västra Götalands län

Information

Konaro Production är ett företag som finns i Tranemo. I Konaro Production finns det lite olika personer som är förknippade och det är Skoog, Bernt Anders Conny som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Konaro Production så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Konaro Production på telefon 0325-626056.

Inköp, försäljning, uthyrning, tillverkning, import, export av artistrekvisita och därvid tillhörande hantverk och produkter, samt att erbjuda publikunderhållning, föredrag, utbildning, pyroteknik, artist förmedling, konsulthjälp för shower, tjänsteuthyrning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Konaro Production av bolagstypen Enskild firma.

Konaro Production är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tranemo arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Konaro Production innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-02 och Konaro Production är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Konaro Production så är det följande:

Konaro Production har 640723-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.