Sunny Sailor Yacht Charter

Västra Götalands län

Information

660317-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Sunny Sailor Yacht Charter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sunny Sailor Yacht Charter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tranemo som är den kommunen som Sunny Sailor Yacht Charter finns i.

Sunny Sailor Yacht Charter har varit registrerat sedan 2007-07-06 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sunny Sailor Yacht Charter så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sunny Sailor Yacht Charter är och det finns flera verksamheter i Tranemo som också är .

Firmatecknare för Sunny Sailor Yacht Charter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sunny Sailor Yacht Charter så kan ni göra det på telefon genom 0325-76700 eller genom brev på följande adress:

Marinbranchen, charterverksamhet, uthyrning, service, underhåll, reparationer, monteringar, arrangemang, skeppare, transportsegling, försäljning och förmedling av fritidsbåtar. Försäljning av i branchen förekommande produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med Sunny Sailor Yacht Charter och det är Klyver, Johan Magnus som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,