PN:s Målarservice

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tranemo och PN:s Målarservice är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och PN:s Målarservice är ett av dem. Statusen för PN:s Målarservice är att Bolaget är aktivt.

PN:s Målarservice är ett Enskild firma och skapades 1988-06-30. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tranemo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som PN:s Målarservice ska trivas.

PN:s Målarservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01. I Tranemo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tvätt- och sprutmåleri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PN:s Målarservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är PN:s Målarservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Tranemo.

Vill man komma i kontakt med PN:s Målarservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5140481.

.

De som är på något sätt har med PN:s Målarservice är Nyman, Per Vilhelm som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

PN:s Målarservice har 660412-XXXX som sitt organisationsnummer.