Pi Företagsreklam

Västra Götalands län

Information

Import och export av produkter från Kina och de nordiska länderna som hör till presentreklam, sport- och modebranscherna (såsom kläder, handukar, kepsar, jackor, klockor, miniräknare, verktyg, vinöppnare, bälten, mjukisdjur, plåster) som kan användas som profileringsprodukter. Försäljning av bilar samt med det som tillhör detta såsom annonsering, reparationer, reservdelar, skatt, försäkring och liknande tillkommande avgifter för bilarna som jag köper och säljer samt konsultuppdrag inom försäljning och marknadsföring.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pi Företagsreklam vars bolagstyp är Enskild firma.

I Tranemo så är Pi Företagsreklam ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tranemo arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tranemo och i Västra Götalands län. Redan 2003-08-14 så skapades Pi Företagsreklam och bolaget är har ej F-skattsedel.

Pi Företagsreklam är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-08-04

670929-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Tranemo.

Just nu är Pi Företagsreklam och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Pi Företagsreklam så går det att nå dem via telefon på 0325-40901 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pi Företagsreklam är Timonen, Mika Johannes som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .