Måleri firman Anders Wallin o Service

Västra Götalands län

Information

Måleri firman Anders Wallin o Service är en verksamhet som finns i Tranemo. I Måleri firman Anders Wallin o Service finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wallin, Stig Rolf Anders som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Måleri firman Anders Wallin o Service så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Måleri firman Anders Wallin o Service på telefon .

Måleri, bygg målning, lägenhetsrenoveringar. Måla hus. Yrkes målning.

Idag är Måleri firman Anders Wallin o Service av bolagstypen Enskild firma.

Måleri firman Anders Wallin o Service är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tranemo arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Måleri firman Anders Wallin o Service innehar ej F-skattsedel och Måleri firman Anders Wallin o Service är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-06-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Måleri firman Anders Wallin o Service så är det följande:

Måleri firman Anders Wallin o Service har 680212-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.