Uddebos installation och service

Västra Götalands län

Information

Uddebos installation och service är ett av många verksamheter som finns i Tranemo. Det är nämligen den kommunen som Uddebos installation och service finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Uddebos installation och service är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-12-12.

Uddebos installation och service som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2002-10-30. Men sedan 2002-12-12 så har Uddebos installation och service varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Uddebos installation och service så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Tranemo arbetar för att verksamheter som Uddebos installation och service ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Uddebos installation och service. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Fastighetsskötsel, installation av energibesparande teknik såsom solfångare, pellets brännare och pc baserad reglerutrustning. Installation av tv kommunikationsutrustning samt kringutrustning till pc. Utföra service reparationer av ovan nämna utrustning samt även serva reparera entreprenadmaskiner. Uthyrning samt handel med entreprenadmaskiner.

Firmatecknare för Uddebos installation och service är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Uddebos installation och service och det är följande personer, Josefsson, Jan Martin som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Uddebos installation och service är 711024-XXXX.