Handelsbolaget Per-Inges Hushållsservice

Västra Götalands län

Information

916450-1356 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolaget Per-Inges Hushållsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Per-Inges Hushållsservice är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tranemo som är den kommunen som Handelsbolaget Per-Inges Hushållsservice finns i.

Handelsbolaget Per-Inges Hushållsservice har varit registrerat sedan 1978-08-29 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Per-Inges Hushållsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Handelsbolaget Per-Inges Hushållsservice är och det finns flera verksamheter i Tranemo som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Per-Inges Hushållsservice är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Per-Inges Hushållsservice så kan ni göra det på telefon genom 033-121190 eller genom brev på följande adress:

Service och försäljning av hushållsmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Per-Inges Hushållsservice och det är Sagestam, Gustaf Per-Inge som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Sagestam, Peter Stefan som är född 1980 och har titeln Bolagsman,