PuPett Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

PuPett Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tranemo som är den kommunen där PuPett Handelsbolag finns. I Tranemo så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. PuPett Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket PuPett Handelsbolag har haft sedan 1999-01-01. PuPett Handelsbolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till PuPett Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lidaholmsg. 3, 503 38, Borås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 033-248053.

Tranemo arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

PuPett Handelsbolag har idag 916892-7730 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -Pettersson, Kerstin Elisabet är den som för stunden ansvarar för PuPett Handelsbolag

Mönsterkonstruktion, design- och graderingsverksamhet.

I PuPett Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Emma Kristina som är född 1985 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Kerstin Elisabet som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .