Digitron Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Digitron Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tranemo som är den kommunen där Digitron Handelsbolag finns. I Tranemo så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Digitron Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Digitron Handelsbolag har haft sedan 1995-01-01. Digitron Handelsbolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Digitron Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Slumsvik Nabben, 514 53, Månstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-5312000.

Tranemo arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Digitron Handelsbolag har idag 916894-4115 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Digitron Handelsbolag

Konstruktion och reparation av elektroniska mät- och styr- apparater.

I Digitron Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Eva Marie som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Andersson, Nils Ingemar som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .