Jensen's Lots o Service Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Jensen's Lots o Service Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tranemo som är den kommunen där Jensen's Lots o Service Handelsbolag finns. I Tranemo så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Jensen's Lots o Service Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Jensen's Lots o Service Handelsbolag har haft sedan 1996-01-01. Jensen's Lots o Service Handelsbolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Jensen's Lots o Service Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sparreg. 24, 514 40, Limmared men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0325-71568.

Tranemo arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Jensen's Lots o Service Handelsbolag har idag 916897-0342 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -Jensen, Birthe Margerete är den som för stunden ansvarar för Jensen's Lots o Service Handelsbolag

Cafe, gatukök, kioskverksamhet, solarie, kläder, blommor, smycken, uthyrning av personal och därmed förenlig verksamhet.

I Jensen's Lots o Service Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jensen, Birthe Margerete som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Jensen, Mikael Peter som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .