Sannum Miljö & Byggteknik Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916899-4912 är organisationsnummer för bolaget Sannum Miljö & Byggteknik Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sannum Miljö & Byggteknik Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tranemo som är den kommunen som Sannum Miljö & Byggteknik Handelsbolag finns i.

Sannum Miljö & Byggteknik Handelsbolag har varit registrerat sedan 1993-12-20 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sannum Miljö & Byggteknik Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Sannum Miljö & Byggteknik Handelsbolag är och det finns flera bolag i Tranemo som också är .

Firmatecknare för Sannum Miljö & Byggteknik Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Sannum Miljö & Byggteknik Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0521-10301 eller genom brev på följande adress:
Söderg. 2 A, 462 34, Vänersborg

Projektering, installationsarbeten samt varuhandel inom miljö, bygg, el och VVS-branschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Sannum Miljö & Byggteknik Handelsbolag och det är Pettersson Sannum, Miriam Ann Louise som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Sannum, Jörgen som är född 1963 och har titeln Bolagsman,