Kenjo Systemutveckling Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Kenjo Systemutveckling Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Tranemo. Det är nämligen den kommunen som Kenjo Systemutveckling Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kenjo Systemutveckling Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1995-08-07. Men sedan 1996-01-01 så har Kenjo Systemutveckling Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till V. Järnvägsg. 10, 514 42, Limmared. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kenjo Systemutveckling Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-71906.

Tranemo arbetar för att verksamheter som Kenjo Systemutveckling Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kenjo Systemutveckling Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Produktutveckling inom byggbranschen.

Firmatecknare för Kenjo Systemutveckling Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kenjo Systemutveckling Handelsbolag och det är följande personer, Johansson, Kent Olof som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Svensson, Karl Jonny Arnold som är född 1950 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Kenjo Systemutveckling Handelsbolag är 969616-8344.