De:s Billiga Bod Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

I Tranemo finns det ett Handelsbolag som heter De:s Billiga Bod Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar De:s Billiga Bod Handelsbolag i Västra Götalands län. Tranemo är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1995-08-29 så har De:s Billiga Bod Handelsbolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är De:s Billiga Bod Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Tranemo.

Vill man komma i kontakt med De:s Billiga Bod Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Höstv. 4, 514 40, Limmared. Vi ni istället prata med De:s Billiga Bod Handelsbolag så kan ni göra det på 0325-71402.

Försäljning av begagnade varor som sänglinne, dukar, textilier, arbetskläder, kläder, presentartiklar, leksaker, blomster arrangemang i siden, blommor, siden blommor, konstgjorda blommor.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lindgren, Doris Margareta som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Svensson, Eve Börje Henrik som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .

Doris Lindgren och Eve Svensson var för sig. .

De:s Billiga Bod Handelsbolag har 969617-4185 som sitt organisationsnummer.