Tolady Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969662-1359 är organisationsnummer för verksamheten Tolady Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tolady Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tranemo som är den kommunen som Tolady Handelsbolag finns i.

Tolady Handelsbolag har varit registrerat sedan 1999-09-16 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tolady Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tolady Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Tranemo som också är .

Firmatecknare för Tolady Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Karin Olsson och Carina Nygren var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Tolady Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0325-73015 eller genom brev på följande adress:
Limmaredsv. 1, 514 54, Nittorp

Handel och försäljning på internet av produkter till kvinnor såsom konfektion, skönhetsprodukter och accesoarer.

Det finns olika personer som har en koppling med Tolady Handelsbolag och det är Nygren, Ann Carina som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Olsson Stomberg, Karin Kristina som är född 1962 och har titeln Bolagsman,