Mixat i Tranemo Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Uthyrning av lokaler samt inköp och försäljning av varor, såsom kläder, skor, inredning, möbler, och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mixat i Tranemo Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Tranemo så är Mixat i Tranemo Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tranemo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tranemo och i Västra Götalands län. Redan 2002-02-22 så skapades Mixat i Tranemo Handelsbolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

969683-8961 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tranemo.

Just nu är Mixat i Tranemo Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Mixat i Tranemo Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0325-77167 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mixat i Tranemo Handelsbolag är Gunnarsson, Mats Birger som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Gunnarsson, Sven Gunnar som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Jarl, Per Anders Reino som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .