Akutvagnar Månstad Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Akutvagnar Månstad Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tranemo som är den kommunen där Akutvagnar Månstad Handelsbolag finns. I Tranemo så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Akutvagnar Månstad Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Akutvagnar Månstad Handelsbolag har haft sedan 2002-06-13. Akutvagnar Månstad Handelsbolag har funnits sedan och 2002-06-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Akutvagnar Månstad Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bruntorp Yttre Björkhagen, 514 53, Månstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0325-42173.

Tranemo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Akutvagnar Månstad Handelsbolag har idag 969684-3862 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Henrik Turesson, Gunilla Turesson och John Turesson var för sig. är den som för stunden ansvarar för Akutvagnar Månstad Handelsbolag

Tillverkning och försäljning av vagnar och tillbehör för akutvård.

I Akutvagnar Månstad Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Turesson, Johan Henrik som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Turesson, John Carl Gustaf som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Turesson, Karin Gunilla som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Turesson, Lilian Berta Anita som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .