Månstad Bruks och Samlarföremål

Västra Götalands län

Information

361115-XXXX är organisationsnummer för bolaget Månstad Bruks och Samlarföremål. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Månstad Bruks och Samlarföremål är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tranemo som är den kommunen som Månstad Bruks och Samlarföremål finns i.

Månstad Bruks och Samlarföremål har varit registrerat sedan 1998-05-11 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Månstad Bruks och Samlarföremål så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-29.

Månstad Bruks och Samlarföremål är och det finns flera bolag i Tranemo som också är .

Firmatecknare för Månstad Bruks och Samlarföremål är följande:

Vill ni komma i kontakt med Månstad Bruks och Samlarföremål så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel med antikt och begagnade samlarföremål såsom böcker samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Månstad Bruks och Samlarföremål och det är Arvidsson, Signe Valborg Gunilla som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma,