Hushållsgrossisten S. Bertilsson

Västra Götalands län

Information

391016-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hushållsgrossisten S. Bertilsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hushållsgrossisten S. Bertilsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tranemo som är den kommunen som Hushållsgrossisten S. Bertilsson finns i.

Hushållsgrossisten S. Bertilsson har varit registrerat sedan 1981-09-11 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hushållsgrossisten S. Bertilsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Hushållsgrossisten S. Bertilsson är och det finns flera bolag i Tranemo som också är .

Firmatecknare för Hushållsgrossisten S. Bertilsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hushållsgrossisten S. Bertilsson så kan ni göra det på telefon genom 0325-70120 eller genom brev på följande adress:

Assistansamordnare för personlig assistans.

Det finns olika personer som har en koppling med Hushållsgrossisten S. Bertilsson och det är Bertilsson, Lars Sonny som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,