Salong Ulla, Kerstin Ahl

Västra Götalands län

Information

Salong Ulla, Kerstin Ahl hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tranemo som är den kommunen där Salong Ulla, Kerstin Ahl finns. I Tranemo så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Salong Ulla, Kerstin Ahl tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Salong Ulla, Kerstin Ahl har haft sedan 1989-01-01. Salong Ulla, Kerstin Ahl har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Salong Ulla, Kerstin Ahl så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0321-60269.

Tranemo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Salong Ulla, Kerstin Ahl har idag 440612-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Salong Ulla, Kerstin Ahl

Damfrisering och därmed förenlig handel.

I Salong Ulla, Kerstin Ahl så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ahl, Kerstin Ulla-Britt Elvira som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .