G. Karlsson El o IT

Västra Götalands län

Information

G. Karlsson El o IT hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tranemo som är den kommunen där G. Karlsson El o IT finns. I Tranemo så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. G. Karlsson El o IT tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket G. Karlsson El o IT har haft sedan 1996-01-01. G. Karlsson El o IT har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till G. Karlsson El o IT så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 019-122762.

Tranemo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

G. Karlsson El o IT har idag 450803-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för G. Karlsson El o IT

Konsultverksamhet och installation inom el, elektronik och databranschen.

I G. Karlsson El o IT så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Bo Stefan Gunnemar som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .