Firma Kjells ScreenTryck

Västra Götalands län

Information

470502-XXXX är organisationsnummer för bolaget Firma Kjells ScreenTryck. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Kjells ScreenTryck är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tranemo som är den kommunen som Firma Kjells ScreenTryck finns i.

Firma Kjells ScreenTryck har varit registrerat sedan 1994-06-22 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Kjells ScreenTryck så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Firma Kjells ScreenTryck är och det finns flera bolag i Tranemo som också är .

Firmatecknare för Firma Kjells ScreenTryck är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Kjells ScreenTryck så kan ni göra det på telefon genom 0325-73135 eller genom brev på följande adress:

Tryckning av text på varuartiklar av olika slag.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Kjells ScreenTryck och det är Klasson, Kjell Åke Hilmer som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,