Larsowes Musik & Instrumentservice

Västra Götalands län

Information

Larsowes Musik & Instrumentservice hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tranemo som är den kommunen där Larsowes Musik & Instrumentservice finns. I Tranemo så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Larsowes Musik & Instrumentservice tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Larsowes Musik & Instrumentservice har haft sedan 2004-12-16. Larsowes Musik & Instrumentservice har funnits sedan och 2004-12-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Larsowes Musik & Instrumentservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0325-70992.

Tranemo arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Larsowes Musik & Instrumentservice har idag 470705-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Larsowes Musik & Instrumentservice

Reparationer och service av blåsinstrument samt inköp och försäljning av instrument. Musikerverksamhet samt ev. privatlektioner i saxofon, klarinett, tvärflöjt och därmed förenlig verksamhet.

I Larsowes Musik & Instrumentservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petersson, Lars Ove Donald som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .