Månstad Inköp&Logistikkonsult

Västra Götalands län

Information

I Tranemo finns det ett Enskild firma som heter Månstad Inköp&Logistikkonsult. Det finns flera företag som liknar Månstad Inköp&Logistikkonsult i Västra Götalands län. Tranemo är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Månstad Inköp&Logistikkonsult är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-09-22 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2005-09-19 så har Månstad Inköp&Logistikkonsult varit registrerat och sedan 2005-10-06 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Månstad Inköp&Logistikkonsult och det finns fler företag som är det i Tranemo.

Vill man komma i kontakt med Månstad Inköp&Logistikkonsult så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Månstad Inköp&Logistikkonsult så kan ni göra det på 070-5780635.

Konsultarbete inom inköp, stöd med utbildning inom och organisation av inköpsarbete inom ett företag, inom landet såväl som internationellt. Aktivt, projektbundet inköpsarbete främst för att skapa nya, internationella leverantörer. Konsultarbete inom logistikområdet, utbildning av personal inom affärssystem. Konfigurera dessa system för individuella företags behov. Resursarbete vid behov för att täcka företags toppbehov, samt annat konsultarbete inom ovanstående.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Yngvesson, Birgitta E Christina som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Månstad Inköp&Logistikkonsult har 491119-XXXX som sitt organisationsnummer.