Hå-Ges Möbelsnickeri

Västra Götalands län

Information

Hå-Ges Möbelsnickeri hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tranemo som är den kommunen där Hå-Ges Möbelsnickeri finns. I Tranemo så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Hå-Ges Möbelsnickeri tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Hå-Ges Möbelsnickeri har haft sedan 1997-01-01. Hå-Ges Möbelsnickeri har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hå-Ges Möbelsnickeri så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0325-40481.

Tranemo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Hå-Ges Möbelsnickeri har idag 520621-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hå-Ges Möbelsnickeri

Tillverkning av möbler samt trä- och metallvaruartiklar.

I Hå-Ges Möbelsnickeri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Alf Hans Åke som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .