Salong Söder, Irene Erlandsson

Västra Götalands län

Information

530807-XXXX är organisationsnummer för bolaget Salong Söder, Irene Erlandsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Söder, Irene Erlandsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tranemo som är den kommunen som Salong Söder, Irene Erlandsson finns i.

Salong Söder, Irene Erlandsson har varit registrerat sedan 1981-05-22 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1987-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Söder, Irene Erlandsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Salong Söder, Irene Erlandsson är och det finns flera bolag i Tranemo som också är .

Firmatecknare för Salong Söder, Irene Erlandsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Söder, Irene Erlandsson så kan ni göra det på telefon genom 0325-70755 eller genom brev på följande adress:

Hårvård samt handel med hårvårdsartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Söder, Irene Erlandsson och det är Erlandsson, Irene Margareta som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,