Bengts Golv-Fix

Västra Götalands län

Information

540413-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bengts Golv-Fix. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bengts Golv-Fix är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tranemo som är den kommunen som Bengts Golv-Fix finns i.

Bengts Golv-Fix har varit registrerat sedan 1987-02-04 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bengts Golv-Fix så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-20.

Bengts Golv-Fix är och det finns flera verksamheter i Tranemo som också är .

Firmatecknare för Bengts Golv-Fix är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bengts Golv-Fix så kan ni göra det på telefon genom 0325-70513 eller genom brev på följande adress:

Golv- och mattläggningsarbeten samt handel med golv- och väggmaterial, maskiner, verktyg och tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Bengts Golv-Fix och det är Andersson, Bengt Ola som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,