Gårdskarlen Transport & Handel

Västra Götalands län

Information

Företaget skall genomföra uppdrag inom transportsektorn, bedriva handel med varor och tjänster inom bygg-, teknik- samt mark och anläggningssektorn, förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gårdskarlen Transport & Handel vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Tranemo så är Gårdskarlen Transport & Handel en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tranemo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tranemo och i Västra Götalands län. Redan 2009-09-14 så skapades Gårdskarlen Transport & Handel och verksamheten är har F-skattsedel Gårdskarlen Transport & Handel har haft det sedan 2009-09-10.

Gårdskarlen Transport & Handel är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2009-09-10

550602-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tranemo.

Just nu är Gårdskarlen Transport & Handel och det finns många verksamheter som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Gårdskarlen Transport & Handel så går det att nå dem via telefon på 0321-10595 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gårdskarlen Transport & Handel är Nordenstedt, Nils Daniel som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .