Aktiebolaget Sjötofta Tråddrageri

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall, direkt eller indirekt, driva tillverkning av järn- och metalltråd samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Sjötofta Tråddrageri vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tranemo så är Aktiebolaget Sjötofta Tråddrageri ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tranemo arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tranemo och i Västra Götalands län. Redan 1914-04-08 så skapades Aktiebolaget Sjötofta Tråddrageri och bolaget är har ej F-skattsedel.

556012-0445 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tranemo.

Just nu är Aktiebolaget Sjötofta Tråddrageri Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Sjötofta Tråddrageri så går det att nå dem via telefon på 070-5430970 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sutherland, Allan Cameron -Zwahlen, Hanspeter Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Sjötofta Tråddrageri är Boqvist, Rolf Ingemar som är född 1944 och har titeln VD, Boqvist, Rolf Ingemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Zwahlen, Hanspeter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Eriksson, Jan-Olof Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sutherland, Allan Cameron som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorWarén, Hans Fredrik som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .