Tranemo Textil Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Tranemo finns det ett Aktiebolag som heter Tranemo Textil Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Tranemo Textil Aktiebolag i Västra Götalands län. Tranemo är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Tranemo Textil Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1935-04-01 så har Tranemo Textil Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Tranemo Textil Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Tranemo.

Vill man komma i kontakt med Tranemo Textil Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Fabriksg. 2, 514 33, Tranemo. Vi ni istället prata med Tranemo Textil Aktiebolag så kan ni göra det på 0325-79900.

Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av beklädnads- varor, driva mekanisk verkstad, bedriva finansieringsverksamhet, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bank och kreditaktiebolag, och uthyrning av maskiner, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Larsson, Max Robert som är född 1975 och har titeln VD, Larsson, Max Robert som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Rolf Håkan Yngve som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlgren, Bengt Göte som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hörstedt, Sofie Margareta som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Inga Christina Sofia som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamotLohne, Catrine Josefina som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Aronsson, Per Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Lundgren, Jan Erik som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hörstedt, Sofie Margareta -Larsson, Inga Christina Sofia -Larsson, Max Robert -Larsson, Rolf Håkan Yngve .

Tranemo Textil Aktiebolag har 556033-9946 som sitt organisationsnummer.