R. Anderssons Trikå Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

R. Anderssons Trikå Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tranemo. I R. Anderssons Trikå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Rolf Ebbe Valdemar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Rose-Marie Kerstin som är född 1943 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Gerhard Vilhelm som är född 1935 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med R. Anderssons Trikå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå R. Anderssons Trikå Aktiebolag på telefon 0325-60166.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljnig av trikå- och textilvaror, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är R. Anderssons Trikå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

R. Anderssons Trikå Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tranemo arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

R. Anderssons Trikå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och R. Anderssons Trikå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för R. Anderssons Trikå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

R. Anderssons Trikå Aktiebolag har 556041-5795 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.