Mossebolunds Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Mossebolunds Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tranemo som är den kommunen där Mossebolunds Aktiebolag finns. I Tranemo så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mossebolunds Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Mossebolunds Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Mossebolunds Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Mossebolunds Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mossebo , 514 91, Tranemo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0325-75035.

Tranemo arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Mossebolunds Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Mossebolunds Aktiebolag har idag 556060-9785 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Persson, Karl Rune Crister -Persson, Maritha Gunnel Carina är den som för stunden ansvarar för Mossebolunds Aktiebolag

Bolaget skall idka grossiströrelse inom trämanufakturbranschen ävensom därmed förenlig verksamhet.

I Mossebolunds Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Karl Rune Crister som är född 1950 och har titeln VD, Persson, Karl Rune Crister som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Maritha Gunnel Carina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Karl Magnus som är född 1970 och har titeln Revisor, Gamlén, Tomas Mattias som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.