Tranemo Byggnads Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Tranemo Byggnads Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Tranemo här finns det många olika Aktiebolag. Tranemo Byggnads Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tranemo jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Tranemo Byggnads Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556065-2702.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0325-70147 alternativt besöka eller skicka post till Tranemo Byggnads Aktiebolag på följande adress Storg. 11, 514 33, Tranemo.

Tranemo Byggnads Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tranemo Byggnads Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Johansson, Kenth Roger Harry som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, handel med byggnadsmaterial och fritidsprodukter, äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper och aktier samt idka därmed förenlig verksamhet.