Ambjörnarps Sågaktiebolag

Västra Götalands län

Information

556088-4370 är organisationsnummer för verksamheten Ambjörnarps Sågaktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ambjörnarps Sågaktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tranemo som är den kommunen som Ambjörnarps Sågaktiebolag finns i.

Ambjörnarps Sågaktiebolag har varit registrerat sedan 1963-07-24 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ambjörnarps Sågaktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Ambjörnarps Sågaktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Tranemo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ambjörnarps Sågaktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ambjörnarps Sågaktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0325-60153 eller genom brev på följande adress:
Ambjörnarp 2069, 514 93, Ambjörnarp

Bolaget skall bedriva sågverksrörelse jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ambjörnarps Sågaktiebolag och det är Standoft, Hans Peter Ulrik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Standoft, Christer Carl-Olof som är född 1954 och har titeln Suppleant, Borén, Ulf Anders Göransson som är född 1963 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,