Sten Strömqvist Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556123-2595 är organisationsnummer för företaget Sten Strömqvist Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sten Strömqvist Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tranemo som är den kommunen som Sten Strömqvist Aktiebolag finns i.

Sten Strömqvist Aktiebolag har varit registrerat sedan 1969-02-04 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sten Strömqvist Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sten Strömqvist Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tranemo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sten Strömqvist Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Sten Strömqvist Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0325-60022 eller genom brev på följande adress:
LIDAVÄGEN 1, 514 93, Ambjörnarp

Bolaget skall bedriva försäljning av radio och tv, cykel och sportartiklar, bensin samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sten Strömqvist Aktiebolag och det är Ivarsson, Kjell Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundegård, Marie Elisabet som är född 1953 och har titeln Suppleant,