Specma Eurobend AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är mekanisk verkstadsrörelse samt att idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Specma Eurobend AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tranemo så är Specma Eurobend AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tranemo arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tranemo och i Västra Götalands län. Redan 1970-07-13 så skapades Specma Eurobend AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556137-4041 är organisationsnummret för företaget som finns i Tranemo.

Just nu är Specma Eurobend AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Specma Eurobend AB så går det att nå dem via telefon på 0325-18870 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Bergman, Per Johan -Sjölin, Ib Ola Lennart

Följande personer är på något sätt aktiva inom Specma Eurobend AB är Bergman, Per Johan som är född 1973 och har titeln Extern firmatecknare, Sjölin, Ib Ola Lennart som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bramfors, Björn Eric Peter som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Lundgren, Mats som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Anna Clara Margareta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Åberg, Anders Martin Gunnar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamotÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Olsson Svärdström, Birgitta Helen som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .