Tranemo Radio- & TV-Service Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Tranemo Radio- & TV-Service Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Tranemo här finns det många olika Aktiebolag. Tranemo Radio- & TV-Service Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tranemo jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Tranemo Radio- & TV-Service Aktiebolag är momsregistrerat sedan1971-01-01 och har organisationsnummer 556153-2069.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0325-70041 alternativt besöka eller skicka post till Tranemo Radio- & TV-Service Aktiebolag på följande adress Storg. 15, 514 33, Tranemo.

Tranemo Radio- & TV-Service Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tranemo Radio- & TV-Service Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av elektriskt material samt radio- och TV-apparater, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.