Tranemo Trädgårdstjänst Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall idka handel med växtprodukter, bedriva anläggningsverksamhet i fråga om park- och trädgårdsanläggningar, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tranemo Trädgårdstjänst Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tranemo så är Tranemo Trädgårdstjänst Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tranemo arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tranemo och i Västra Götalands län. Redan 1973-03-12 så skapades Tranemo Trädgårdstjänst Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Tranemo Trädgårdstjänst Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Tranemo Trädgårdstjänst Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1975-01-01

556177-8472 är organisationsnummret för företaget som finns i Tranemo.

Just nu är Tranemo Trädgårdstjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Tranemo Trädgårdstjänst Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0325-661940 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Karlsson, Lars Roger

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tranemo Trädgårdstjänst Aktiebolag är Karlsson, Lars Roger som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Juhlin, Björn Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anna Marie som är född 1967 och har titeln Suppleant, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, Henricsson, Magnus Lars Henrik som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.