Proppa Fabriks Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556194-2557 är organisationsnummer för företaget Proppa Fabriks Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Proppa Fabriks Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tranemo som är den kommunen som Proppa Fabriks Aktiebolag finns i.

Proppa Fabriks Aktiebolag har varit registrerat sedan 1976-12-20 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Proppa Fabriks Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Proppa Fabriks Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tranemo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Proppa Fabriks Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Proppa Fabriks Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0321-62150 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Proppa Fabriks Aktiebolag och det är Lindeberg, Nils Anders Boris som är född 1947 och har titeln Likvidator, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Fälth, Hans Ola som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Wahlberg, Tommy Lars Gunnar som är född 1946 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Ola Fälth Revision AB som är född och har titeln Revisor,