Tranemo-Limmared Måleri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Tranemo-Limmared Måleri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Tranemo. Det är nämligen den kommunen som Tranemo-Limmared Måleri Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Tranemo-Limmared Måleri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Tranemo-Limmared Måleri Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1980-01-29. Men sedan 1980-01-01 så har Tranemo-Limmared Måleri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sibbarp Bergsäter 4, 514 53, Månstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tranemo-Limmared Måleri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3771305.

Tranemo arbetar för att verksamheter som Tranemo-Limmared Måleri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tranemo-Limmared Måleri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva, utföra måleriarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tranemo-Limmared Måleri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tranemo-Limmared Måleri Aktiebolag och det är följande personer, Järsenholt, Jonas Christian som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Jenny Margareta som är född 1979 och har titeln Suppleant, Fransson, Rolf Gustaf Ingemar som är född 1942 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tranemo-Limmared Måleri Aktiebolag är 556203-3703.