Limmareds Hus AB

Västra Götalands län

Information

Limmareds Hus AB är ett av många verksamheter som finns i Tranemo. Det är nämligen den kommunen som Limmareds Hus AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Limmareds Hus AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Limmareds Hus AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1985-04-30. Men sedan 1986-01-01 så har Limmareds Hus AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Furuv. 15, 514 41, Limmared. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Limmareds Hus AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Tranemo arbetar för att verksamheter som Limmareds Hus AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Limmareds Hus AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Limmareds Hus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Limmareds Hus AB och det är följande personer, Johansson, Karl Olof som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Dina Elvira som är född 1931 och har titeln Suppleant, Holmberg, Björn Stellan som är född 1947 och har titeln Revisor, Westerlind, Nils Bertil som är född 1938 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Limmareds Hus AB är 556259-8432.