Larssons Träindustri i Tranemo Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Tranemo finns det ett Aktiebolag som heter Larssons Träindustri i Tranemo Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Larssons Träindustri i Tranemo Aktiebolag i Västra Götalands län. Tranemo är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Larssons Träindustri i Tranemo Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1986-05-16 så har Larssons Träindustri i Tranemo Aktiebolag varit registrerat och sedan 1986-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Larssons Träindustri i Tranemo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Tranemo.

Vill man komma i kontakt med Larssons Träindustri i Tranemo Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tåstarpsg. 34, 514 31, Tranemo. Vi ni istället prata med Larssons Träindustri i Tranemo Aktiebolag så kan ni göra det på 0325-47250.

Bolaget skall bedriva förädling och försäljning av trävaror och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva förvaltning och handel med fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Larsson, Kåre Eric som är född 1962 och har titeln VD, Larsson, Kåre Eric som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Caj Karl-Erik som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Ia Katrin Sophie som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Rolf Gustaf Ingemar som är född 1942 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Caj Karl-Erik -Larsson, Kåre Eric .

Larssons Träindustri i Tranemo Aktiebolag har 556276-2293 som sitt organisationsnummer.