Tre Konsulter i Tranemo Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556286-4784 är organisationsnummer för verksamheten Tre Konsulter i Tranemo Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tre Konsulter i Tranemo Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tranemo som är den kommunen som Tre Konsulter i Tranemo Aktiebolag finns i.

Tre Konsulter i Tranemo Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-11-28 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tre Konsulter i Tranemo Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Tre Konsulter i Tranemo Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Tranemo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tre Konsulter i Tranemo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Kent Arne -Antonsson, Göran Bertil Ingemar -Järsenholt, Sten Erland

Vill ni komma i kontakt med Tre Konsulter i Tranemo Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0325-47190 eller genom brev på följande adress:
Byns v. 1, 514 33, Tranemo

Bolaget skall driva redovisningsbyrå, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tre Konsulter i Tranemo Aktiebolag och det är Andersson, Kent Arne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Antonsson, Göran Bertil Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Järsenholt, Sten Erland som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Sven Alf Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Sjuhäradsbygdens Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,