A.Q.A Scandinavia AB

Västra Götalands län

Information

A.Q.A Scandinavia AB är ett av många företag som finns i Tranemo. Det är nämligen den kommunen som A.Q.A Scandinavia AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

A.Q.A Scandinavia AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

A.Q.A Scandinavia AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1988-07-14. Men sedan 1989-01-01 så har A.Q.A Scandinavia AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till MARIEDALSGATAN 7, 503 38, Borås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på A.Q.A Scandinavia AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-60000.

Tranemo arbetar för att företag som A.Q.A Scandinavia AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för A.Q.A Scandinavia AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med städartiklar, utföra sömnads- arbeten och utföra lönstickning.

Firmatecknare för A.Q.A Scandinavia AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Gustavson, Marcus Lennart Joachim Firman tecknas två i förening av -Andersson, Bengt Jonny -Gustavson, Marcus Lennart Joachim -Salmivuori, Lassi Päiviö.

Det finns idag lite personer som är kopplade till A.Q.A Scandinavia AB och det är följande personer, Gustavson, Marcus Lennart Joachim som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Bengt Jonny som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Salmivuori, Lassi Päiviö som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavson, Gunita Carola som är född 1964 och har titeln Suppleant, Fransson, Rolf Gustaf Ingemar som är född 1942 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för A.Q.A Scandinavia AB är 556329-3306.