Tranemo Rör Fastighets Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tranemo Rör Fastighets Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tranemo så är Tranemo Rör Fastighets Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tranemo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tranemo och i Västra Götalands län. Redan 1988-07-14 så skapades Tranemo Rör Fastighets Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Tranemo Rör Fastighets Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Tranemo Rör Fastighets Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556330-0358 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tranemo.

Just nu är Tranemo Rör Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Tranemo Rör Fastighets Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0325-70229 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tranemo Rör Fastighets Aktiebolag är Petersson, Staffan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Petersson, Per som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Göran som är född 1942 och har titeln Suppleant, Pettersson, Gösta Lars-Olof som är född 1944 och har titeln Revisor, Lars-Olof Pettersson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .