Donald Björklunds Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Donald Björklunds Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Tranemo. Det är nämligen den kommunen som Donald Björklunds Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Donald Björklunds Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Donald Björklunds Åkeri Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1988-09-19. Men sedan 1988-01-01 så har Donald Björklunds Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Grimsåsv. 8, 514 54, Nittorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Donald Björklunds Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-73180.

Tranemo arbetar för att verksamheter som Donald Björklunds Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Donald Björklunds Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Donald Björklunds Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Donald Björklunds Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Jacobsson, Märta Inger Anita som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Rolf Donald som är född 1946 och har titeln Suppleant, Appelgren, Lars Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsgruppen i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Donald Björklunds Åkeri Aktiebolag är 556333-5040.