Kindtex Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av trikåvaror äga och förvalta fast egendom samt aktier, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kindtex Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tranemo så är Kindtex Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tranemo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tranemo och i Västra Götalands län. Redan 1989-08-17 så skapades Kindtex Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Kindtex Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kindtex Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556350-5485 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tranemo.

Just nu är Kindtex Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Kindtex Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0325-43007 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kindtex Aktiebolag är Nilsson, Ulf Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Maj Inga-Lisa som är född 1947 och har titeln Suppleant, Bohman, Leif Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Almström, Bengt Erik som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .