Tranehallen Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Tranehallen Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Tranemo. Det är nämligen den kommunen som Tranehallen Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tranehallen Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Tranehallen Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-11-01. Men sedan 1990-01-01 så har Tranehallen Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tranehallen Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-70624.

Tranemo arbetar för att bolag som Tranehallen Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tranehallen Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva förvaltning av fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tranehallen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergman, Per Gunnar -Hjelm, Tore Robert -Tranefors-Gustafsson, Ulf Tommy.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tranehallen Aktiebolag och det är följande personer, Bergman, Per Gunnar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hjelm, Tore Robert som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Tranefors-Gustafsson, Ulf Tommy som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Gunilla Margareta Elisabet som är född 1940 och har titeln Suppleant, Kjöllerström, Karl-Johan som är född 1960 och har titeln Revisor, K-J Kjöllerströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Tranehallen Aktiebolag är 556373-8748.