S. Ljungdahls Åkeri i Tranemo Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Tranemo finns det ett Aktiebolag som heter S. Ljungdahls Åkeri i Tranemo Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar S. Ljungdahls Åkeri i Tranemo Aktiebolag i Västra Götalands län. Tranemo är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

S. Ljungdahls Åkeri i Tranemo Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1990-06-29 så har S. Ljungdahls Åkeri i Tranemo Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är S. Ljungdahls Åkeri i Tranemo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Tranemo.

Vill man komma i kontakt med S. Ljungdahls Åkeri i Tranemo Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Älvshult Hansagården, 514 93, Ambjörnarp. Vi ni istället prata med S. Ljungdahls Åkeri i Tranemo Aktiebolag så kan ni göra det på 0325-60488.

Bolaget skall utföra godstransporter, äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ljungdahl, Sture Fredrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungdal, Sture Einar Gillis som är född 1927 och har titeln Suppleant, Fransson, Rolf Gustaf Ingemar som är född 1942 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

S. Ljungdahls Åkeri i Tranemo Aktiebolag har 556397-8617 som sitt organisationsnummer.