Maskinservice i Tranemo Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva konstruktion, bearbetning, montage samt service av mekaniska maskiner inom verkstadsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Maskinservice i Tranemo Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tranemo så är Maskinservice i Tranemo Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tranemo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tranemo och i Västra Götalands län. Redan 1993-12-03 så skapades Maskinservice i Tranemo Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Maskinservice i Tranemo Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Maskinservice i Tranemo Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556477-7141 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tranemo.

Just nu är Maskinservice i Tranemo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Maskinservice i Tranemo Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0325-77676 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Maskinservice i Tranemo Aktiebolag är Persson, Curt Greger som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Jan Arnold Roland som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Holst, Nils Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Sven Alf Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Sjuhäradsbygdens Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .